Když se slaví, tak se slaví.
No prostě super prosmátý víkend. A teď zůstaneme trošku u toho hodování. Vyzkoušela jsem jeden starodávný recept od moji kolegyňky Helči, a jeden malinko poupravený špaldový koláč od mojí kamarádky Leničky. Oba dva stojí za vyzkoušení.
Muž jakožto správný gentleman, který se o nás pečlivě staral jak o vlastní, připravil pro nás krmi vskutku lahodnou. Své ručně vylovené tresky ze severního Atlantiku zapekl na česnekových bramborách se sýrem a smetanou.
A nechyběl ani kotlíkový srnčí guláš a grilovaná žebra z divočáka.
Muž sklidil zaslouženou pochvalu od děvčat, povedlo se mu to dokonale. Ano můžu být právem šťastná to žena, když mám doma tak dobrého kuchaře, ovšem i své nevýhody to má, trošku se mi smrskávají oděvy. To bude ale stejně tou novou pračkou. Jaká já jsem medvědice a pravidelně usínám nestydatě na veřejnosti, tak jsem tentokrát byla nabitá energií až, až. Bylo moc fajn. Člověk musí umět i vypnout. Užívejte, relaxujte, ať máte na co vzpomínat, vždyť žijeme jen jednou.
Krásný den vám všem :-).
To musel byť naozaj chutný víkend:-)
OdpovědětVymazatPH
Peťo, někdy mám pocit, že se u nás všechno točí kolem jídla, ale i o tomto je :-).
Vymazat